20 дек. 2007 г., 12:10

гатанка 

  Поэзия » Для детей
5790 0 7

 Всички го обичат.

Край него се събличат.

На слънце се пекат,

рибки си ловят.

Вълните там лудуват

и корабите плуват,

мидички живеят,

гларуси се смеят.

Чайки покриват небето.

Какво е това? (Морето)

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??