20 abr 2008, 18:42

Гатанка 10 

  Poesía » Para niños
610 0 2
Пръв приятел на човека,
знае се от панти века.

Ха, познайте таз загадка,
па макар и много кратка.

Баба, дядо,внучка, внуче,
те познаха, че...

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??