7 ago 2009, 20:42

Гатанка 15 

  Poesía » Para niños
1187 0 5

Дългоух е и зъбат

и е със голям инат,

има четири копита.

 

Ако някой ни попита:

,,Кой, кажете ми, това е?'',

ще му кажем: То се знае,

 

че нарича се...

 

Ха, познай де!

Усмивки от мен, за всички прочели!

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??