31 ene 2010, 18:38

Гатанка 16 

  Poesía » Para niños
813 0 7

Братовчед на химикала,

него искам да възхваля.

 

Аз съм само ученик,

той сега ми е мъник.

 

Бе голям, но е чуплив,

името му е...

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??