Jan 31, 2010, 6:38 PM

Гатанка 16 

  Poetry » For kids
902 0 7

Братовчед на химикала,

него искам да възхваля.

 

Аз съм само ученик,

той сега ми е мъник.

 

Бе голям, но е чуплив,

името му е...

© Иванка Морарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??