6 oct 2010, 17:35

Гатанка 17 

  Poesía » Para niños
748 0 9

Нищо, нищичко не вижда,

все напред се тя придвижва

 

и тунеле все копае,

всеки името ù знае.

 

Е, кажете ми, дечица,

тя нарича се...

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??