6.10.2010 г., 17:35 ч.

Гатанка 17 

  Поезия » За деца
745 0 9

Нищо, нищичко не вижда,

все напред се тя придвижва

 

и тунеле все копае,

всеки името ù знае.

 

Е, кажете ми, дечица,

тя нарича се...

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??