3 mar 2011, 15:43

Гатанка 

  Poesía » Para niños
1754 0 28

                                                                                      (на Борислав Ганчев с благодарност

                                                                                       от името на всички деца и от тези,

                                                                                       които са запазили детето в себе си)

                              http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=244379

 

 

Ще поканя, ей така,

с нова книжка под ръка,

днес във детската градина.

странник весел да намине.

 

Никой няма да се сърди -

с него сладко ще побъбрим.

Ще се радваме, нали,

книжка да ни подари.

 

Пълна с цветни чудеса -

с гатанки за нас, деца.

Знам, че ще е интересно

и ще ги научим лесно.

 

Имам гатанка за вас:

Пише стихчета за нас -

прякорът му е Бърборко.

И се казва чичко .............

                                     (Борко)

 


03.03.2011

Julie

 

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??