18 jun 2016, 18:16

Гатанка 

  Poesía » Para niños
518 0 0

А: Не бях ли с теб?

Не ме ли чу?

 

Б: И искам пак

до теб да съм.

 

А: Откакто ти

нарече ме...

 

Б: Знаеш ли

какво открих?

 

А: Върни се пак

и повтори.

 

Б: Далеч ли съм?

Се усмихни.

 

Що е то?

 

Майка и дъщеря

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??