5 ene 2018, 20:33

Гаврош 

  Poesía » Civil, Otra
471 1 1

Притворих за последно аз очи.
Изпратиха ме без монети връз клепачи,
че майка нямаше пари.
С пари не разполагаха и мойте братя.

Ридаейки, говореха за мойта смърт.
Живота ми не споменаха.
Че по-печален е живота
от кончината на бедняка.

© Тодор Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??