5.01.2018 г., 20:33 ч.

Гаврош 

  Поезия » Гражданска, Друга
462 1 1

Притворих за последно аз очи.
Изпратиха ме без монети връз клепачи,
че майка нямаше пари.
С пари не разполагаха и мойте братя.

Ридаейки, говореха за мойта смърт.
Живота ми не споменаха.
Че по-печален е живота
от кончината на бедняка.

© Тодор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??