4 nov 2010, 13:47

Гепиме.ком 

  Poesía » De amor
5762 0 0


        gepime.com                                                                                 


Гепи ме във сайта,                               
продължихме в скайпа.                           
Подходящи или не,                               
печатахме добре.                                                              

Хиляди въпроси имам,                            
но на един се спирам.                           
Ти ли си Човекът,                             
да не сбъркахме адресът ?                                                                     
Профилът оригинален                      
във сърцето е запазен.                          
Беше романтично,                                
преживях го лично.                                                                            
Мигове надежда,                                 
любовта подвежда.                              
Среща си забихме,                               
но се провалихме.                                                                             

Наивността досадна                      
щастието ни открадна.                           
Жалко, че се зарибихме,                          
глупаво се разделихме.                                                                       
Страхът е победител,                            
самотата – отмъстител.                            
Сапунени мечти,                                 
измити със сълзи.                                                                             
Явно няма да си ти,                             
изборът ще продължи.                            
Любопитните са много,                           
с други ще съм скоро.                                                                        
Всеки шанс използвай
и от сайтът се възползвай.                      
Необходим ти е късмет,
пожелавам ти успех...                             
                                                                       
Време е да се сбогуваме,                        
защото вече не флиртуваме.                      
Искам да съм в унисон:                            
... gepime.com 

       -intercontakt-

© Иво Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??