14 nov 2009, 18:31

Герданчето На Данчето 

  Poesía » Para niños
793 0 8

 

Капят жълтите листа.

Гледай колко са красиви!

С разни шарки есента

украси ги като живи!

 

От полянката лъчиста

няколко ще събере

и листенцата-мъниста

през конченце ще провре.

 

Как се радва нашто Данче,

че от есенни листа

най-прекрасното герданче

днес си има на света!

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??