6 may 2014, 12:54

Гергьовден 

  Poesía
466 0 0

     Гергьовден

   Той е празник свещен,

  от светеца благословен,

  със земни радости надарен,

  зарежда ни с положителна

  енергия и емоция,

  пеят моми засмени,

  радват им се ергени,

  аз паля за милосърдието свещ,

  гори гергьовската пещ,

  животът е чудесен,

  защото е песен. 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??