6.05.2014 г., 12:54 ч.

Гергьовден 

  Поезия
477 0 0

     Гергьовден

   Той е празник свещен,

  от светеца благословен,

  със земни радости надарен,

  зарежда ни с положителна

  енергия и емоция,

  пеят моми засмени,

  радват им се ергени,

  аз паля за милосърдието свещ,

  гори гергьовската пещ,

  животът е чудесен,

  защото е песен. 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??