31 dic 2019, 10:33

Герой 

  Poesía » De amor
492 1 1

Хей, мили мой,
бъди моят красив герой.
Бъди принцът на бял кон
или моят Аполон.

Бий се и мрази,
всеки който ме доближи.
Търси ме и люби,
само мен до края на дните ни.

© Петрозара Алексова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??