31 дек. 2019 г., 10:33

Герой 

  Поэзия » Любовная
489 1 1

Хей, мили мой,
бъди моят красив герой.
Бъди принцът на бял кон
или моят Аполон.

Бий се и мрази,
всеки който ме доближи.
Търси ме и люби,
само мен до края на дните ни.

© Петрозара Алексова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??