Dec 31, 2019, 10:33 AM

Герой 

  Poetry » Love
487 1 1

Хей, мили мой,
бъди моят красив герой.
Бъди принцът на бял кон
или моят Аполон.

Бий се и мрази,
всеки който ме доближи.
Търси ме и люби,
само мен до края на дните ни.

© Петрозара Алексова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??