18 may 2016, 21:49

Глад 

  Poesía
334 0 0

изяждаш мислите ми
със закуската си
държиш ме празна
и гладна 
и десертът ми горчи
когато съм сама

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??