ГЛАВА И СЪРЦЕ
На К
Главата ми казва – поспри се!
Сърцето ми казва – препускай!
Главата ми казва – почивай!
Сърцето ми казва – лудувай!
Сърце и глава са различни
във мен, както огън и лед.
Главата е стогодишна.
Сърцето – на двайсет и пет.
К. Костадинов
© Костадин Костадинов Todos los derechos reservados