4.05.2012 г., 9:38 ч.

Глава и Сърце 

  Поезия » Друга
579 0 4

 

ГЛАВА И СЪРЦЕ

 

На К

 

Главата ми казва – поспри се!

Сърцето ми казва – препускай!

Главата ми казва – почивай!

Сърцето ми казва – лудувай!

 

Сърце и глава са различни

във мен, както огън и лед.

Главата е стогодишна.

Сърцето – на двайсет и пет.

 

К. Костадинов

© Костадин Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??