30 sept 2010, 9:39

Главоблъсканица 

  Poesía » Otra
518 0 8

Че виждам, виждам, но не чувам.

Че чувам, чувам, но какво?

Че тръгвам, тръгвам, но не стигам.

Че стигам, стигам, но защо?

 

Че помня, помня, но не зная.

Че зная, зная, но кое?

Ще взема вече да си лягам,

ще мисля сутринта къде...

 

 

© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??