30 сент. 2010 г., 09:39

Главоблъсканица 

  Поэзия » Другая
517 0 8

Че виждам, виждам, но не чувам.

Че чувам, чувам, но какво?

Че тръгвам, тръгвам, но не стигам.

Че стигам, стигам, но защо?

 

Че помня, помня, но не зная.

Че зная, зная, но кое?

Ще взема вече да си лягам,

ще мисля сутринта къде...

 

 

© Борислав Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??