21 oct 2008, 20:08

Гледа ме... 

  Poesía
722 0 28


Гледа ме - все така иронично -
под мустак се усмихва.
Следя го с поглед - различен е -
в очакване съм притихнала.
Няма начин да ме измами -
старателно се подготвих.
Баста на всичките драми!
Време е да вдигам котва.
Примижава - с играта привикнал -
останките в мен ще щурмува.
Кой кого ще е битката.
Давай смело, Живот!
Още ми се лудува.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??