21 jul 2006, 20:35  

Гледай ме! 

  Poesía
806 0 3

Гледай ме!

Бледо лице,

очи уморени,

хищни ръце

гърди запотени…

Гледай ме!

В огледалото на очите ти съм красив.

Гледай ме!

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??