10 nov 2007, 11:25

Глобално затопляне 

  Poesía » Civil
755 0 11
 

Глобално затопляне

 

Мечките страдат. Не могат да спят.

Пречи им топлата, слънчева зима.

С алчност подгряваме целия свят.

Фризер, обаче, в сърцето ми има.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??