10 нояб. 2007 г., 11:25

Глобално затопляне 

  Поэзия » Гражданская
758 0 11
 

Глобално затопляне

 

Мечките страдат. Не могат да спят.

Пречи им топлата, слънчева зима.

С алчност подгряваме целия свят.

Фризер, обаче, в сърцето ми има.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??