Глупава съм, знам
Сърцето ми е свито.
Душата ме боли.
Очите ми отново
са пълни със сълзи.
Животът ми е пълен
с лъжи.
В тунела светлина
не виждам.
Глупава съм, знам,
но те Обичам
и кълна се,
никога няма
да те предам.
© Анна Петрова Todos los derechos reservados