7.12.2007 г., 14:23 ч.

Глупава съм, знам 

  Поезия » Любовна
1432 0 10

    Глупава съм, знам

Сърцето ми е свито.

Душата ме боли.

Очите ми отново

са пълни със сълзи.

Животът ми е пълен

с лъжи.

В тунела светлина

не виждам.

Глупава съм, знам,

но те Обичам

и кълна се,

никога няма

да те предам.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??