5 feb 2011, 22:43

Гнили круши 

  Poesía
704 0 3

Виждала си, мисля, гнили круши -

сладки са, но просто се развалят,

оставиш ли ги само нощ на суша.

Червеи отвътре ги изяват.


Прозрението идва без пощада...

Идея във ума ми се промуши -

ако съм една от гниещите круши,

дано поне да ти се случа сладък.

© Валери Шуманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??