5.02.2011 г., 22:43 ч.

Гнили круши 

  Поезия
703 0 3

Виждала си, мисля, гнили круши -

сладки са, но просто се развалят,

оставиш ли ги само нощ на суша.

Червеи отвътре ги изяват.


Прозрението идва без пощада...

Идея във ума ми се промуши -

ако съм една от гниещите круши,

дано поне да ти се случа сладък.

© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??