24 ene 2009, 13:49

Гола земя 

  Poesía
519 0 1

                ГОЛА ЗЕМЯ

 

 

Студът размахва ледени камшици.

И вятър гони сухите листа.

Със есента отдавна сме връстници,

но стигнахме ли края на света?

 

 

Остават плодовете разпилени

във угарта душите ни димят.

Дъждът пулсира в сухите ми вени.

 

… Сами ли сме на голата земя?

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??