Jan 24, 2009, 1:49 PM

Гола земя 

  Poetry
524 0 1

                ГОЛА ЗЕМЯ

 

 

Студът размахва ледени камшици.

И вятър гони сухите листа.

Със есента отдавна сме връстници,

но стигнахме ли края на света?

 

 

Остават плодовете разпилени

във угарта душите ни димят.

Дъждът пулсира в сухите ми вени.

 

… Сами ли сме на голата земя?

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??