29 nov 2019, 11:04

Голата богиня 

  Poesía » Erótica
2077 9 16

 

Всяка дреха по теб е излишна

щом си тук и дъхът ни се слива.

Глътка лудост си, нежност обичана,

голотата... така ти отива...

 

Всяка дреха по теб е преграда -

аз ги свалям... една по една...

и без тях звездолъча изгрява

истинската богиня - жена.

 

Нещо в мене към тебе политва,

нещо търси и нещо намира -

думите ми са зов и молитва,

стъклено се взривява ефира...

 

В теб прониквам тъй както във храм.

Изковавам се сам от стомана,

всичко свое готов да ти дам -

сбъднат сън съм... отекващ във храма...

 

          *****

 

Всяка дреха по теб е стена,

а стените... богиня обвиват...

въплътена във всяка жена,

за която... мъжете умират...

 

26.05.2016.

 

Георги Каменов 

 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??