24 sept 2017, 21:38

Голгота в калта 

  Poesía » Otra
324 3 8

Мнозина

затъват до кръста,

понесли

В ръцете си кръста.

 

Една

незавидна ГОЛГОТА:

във кал 

да загубиш живота...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??