25 nov 2013, 17:45

Голям и малък човек 

  Poesía
425 0 1

                                           На сина ми



Видях ги. Голям и малък човек.

Ръка за ръка се разхождаха двама.

А пътят им беше и лесен и лек.

И малкият каза : " Да тичаме, мамо!"

 

Далеч си. Съдбата поиска така.

Със твоите снимки говоря си само.

Как празна, студена е мойта ръка...

И никой не казва: " Да тичаме, мамо!"

 

Ти имаш си път. Той съвсем не е лек.

Но все се надявам - ту силно, ту слабо -

някой ден един малък, усмихнат човек

да каже : " Да тичаме, бабо!"

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разкошни са и мечтите ти и тихата носталгия.
    Толкова много топлина носиш, Нинка в себе си...
Propuestas
: ??:??