25 may 2024, 6:02

Голям педант Рапунцел се оказа... 

  Poesía » De humor, Formas graves
178 5 10

Голям педант Рапунцел се оказа.

Косата трябва още да расте.

От кулата висока просто каза:

" За приказката подранили сте! "

 

Да спусне тя косата си не ще,

та принцът горе да се покатери.

За два- три милиметра, хайде де -

и принц, и шут за балами намери.

 

Добави още тя: " Освен това

косата си току- що съм измила! "

И рече принцът, клатейки глава:

" В пералня явно миеш си я, мила! "

 

" И тук провал... " измрънка тихо шутът.

Дано с принцеса Магда да сполучат.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??