26 nov 2005, 21:34

Голяма 

  Poesía
708 0 1

Всички ми повтарят

мъничка съм още

сигурно не знаят

как мечтая нощем

бързо да порастна,

че да нося вече

роклите на мама

пъстрото елече..

Кака ми се мръщи

все у нас лудея

да не съм във къщи

искам като нея.

Да съм ученичка

и буквар да имам

ех, като пчеличка

всичко ще прибирам.

Няма да се карат

всички у дома,

а ще си повтарят-

може и сама

Ех..кога ще стана

толкова голяма

дали от зарана

да зарадвам мама!

 

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??