25 ene 2017, 0:31

Голяма обич 

  Poesía » De amor
371 0 4

Голяма обич можех да си имам,

да пазя теб единствено в сърце.

От този свят внезапно си отиде

и аз те нося в споменен копнеж.

 

Така ще мога все да те обичам,

щом ще зная, че в душата ми гориш.

Понеже ти си повече от всичко –

сега във синьото небе ще ми блестиш!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??