Голяма обич можех да си имам,
да пазя теб единствено в сърце.
От този свят внезапно си отиде
и аз те нося в споменен копнеж.
Така ще мога все да те обичам,
щом ще зная, че в душата ми гориш.
Понеже ти си повече от всичко –
сега във синьото небе ще ми блестиш!
© Аз All rights reserved.