19 mar 2008, 11:38

Голямата любов 

  Poesía
2346 0 17
 

                Голямата любов...

                Тя ражда стихове...

                Голямата любов е

                среща с Бог...

                Протуберанси звездни...

                Слънчево изригване...

                Светът притихва

                пред космичния и зов...

 

 

               Голямата любов е

               смърт...

               И възкресение...

               На всичко ти за нея си готов...

               Не търси милост, прошка и спасение

               Голямата любов...

 

 

               Голямата любов е

               смисъл вечен...

               Голямата любов

               душите ни ще извиси...

               Опари ли те,

               си завинаги обречен,

               във светлия и огън

               да гориш...

             

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??