Голямата любов...
Тя ражда стихове...
Голямата любов е
среща с Бог...
Протуберанси звездни...
Слънчево изригване...
Светът притихва
пред космичния и зов...
Голямата любов е
смърт...
И възкресение...
На всичко ти за нея си готов...
Не търси милост, прошка и спасение
Голямата любов...
Голямата любов е
смисъл вечен...
Голямата любов
душите ни ще извиси...
Опари ли те,
си завинаги обречен,
във светлия и огън
да гориш...
© Нина Сименова Всички права запазени