5 jul 2016, 10:52

Голямото Щ 

  Poesía » De amor
259 0 0

Когато замислена гледам нагоре,

Луната се усмихва загадъчно.

"Има нещо в теб - казва ми -

... което само той разбира."

А аз те отцеждам

от мокрото на всички емоции,

всe едно ги няма повече

и после осъзнавам

колко много сме си казали...

Прости нелепостта на моето минало.

Аз искам просто да бъдеш голямото Щ...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??