16 abr 2008, 14:12

Гоненица 

  Poesía » Otra
1553 0 21
Гоненица 

Когато из среднощни улици

ме видите да скитам бодър и ухилен -

приятели, не ми завиждайте!...

 

 

Сънища да гоня пак съм хукнал.

© Стоян Владов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??