3 sept 2007, 15:22

Горчив спомен 

  Poesía
1687 0 7
Стояхме с теб на пейката
и вятърът се чуваше дори,
обгърнати в мрак и тишина,
огряни от лунна светлина.

И как крещеше всичко в мен,
"Ела, върни се ти при мен!"
и как бушуваше сърцето,
и колко тъмно бе небето,
и как самотно се почувства мойто его,
сякаш паднала съм в дупка голяма
и в сълзи цялата обляна.

Сега ме питаш,
"Защо не тръгна? Защо остана ти до край?"
защото болката бе толкова голяма,
че в мене въздух не остана.

© Ралица Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??