29 jun 2013, 12:52

Горчиви истини 

  Poesía » Otra
1046 0 0

Горчиви истини

 

Пулсира тишината

от хвърлени въпроси.

Думите простенват

като остриета.

Съдник е времето

на прокудени илюзии.

Мистерия е душата,

опарват я съмнения и обиди

като разпятие.

След чистилището закърпваме

парченца останала вяра.

Като опрощение.

Горчиви истини

в грапавините на съдбата.

Болка, пречистване, обич

в капчица смирение.

Изливам се в... сълза.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??