8 abr 2009, 8:50

Горчиво сладък, непобедим дявол 

  Poesía » De amor
864 0 0

Сладък е,
ала и горчив,
не мога да устоя на вида му примамлив.
Подлудява ме и пред него съм безсилна,
иска ми се да съм малко по силна.

Но ето,
той е моята малка тайна,
табуто, за което не мога да говоря,
той е изкушението, с което не мога да се боря.

Той нарушава всички правила,
разрушава всяка моя стена,
но любовта ме прави сляпа за това,
и аз се предавам, приемам тази съдба.

На дявола душата си продадох,
за да бъда и аз щастлива,
жертвах всичко и връзка създадох,
чувствайки се никога досега толкова жива.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??