Не, не се предавам!
Горда съм
и лесно аз глава не свалям!
В женската си слабост –
сила ще намеря,
да обичам,
да се смея
и щастливо да живея!
Не, не се предавам!
Макар и наранена,
напреде продължавам!
Любовта в душата ще запазя
за някой, който ще я заслужава,
който не с тъга горчива
душата ми ще храни,
а с любов ще ме дарява
и нощем нежно ще ме гали!
© Марина Стоянова Todos los derechos reservados