3 jul 2007, 21:00

Гордост... 

  Poesía
787 0 0
1. Тежки думи рекохме си,
обиди непоправими нанесохме си
и това ни огорчи,
стигнахме до тук, нали...?
2. Не искам да ти кажа сбогом, а го правя!
Гордост е това!
Не искаш да си тръгваш, зная, ала правиш го, нали!
Гордост е това!
3. Сега съм наранена, сега си наранен,
но молиш се, че някой ден
ще кажем горд и горда бях, затова си тръгнах аз.
4. Затова от гордостта ще ни боли.
Моля се, помоли се и ти
някой ден да кажем...
Гордост бе това, моля те, ела
и със мене остани!

© Йовка Пенкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??