3.07.2007 г., 21:00 ч.

Гордост... 

  Поезия
737 0 0
1. Тежки думи рекохме си,
обиди непоправими нанесохме си
и това ни огорчи,
стигнахме до тук, нали...?
2. Не искам да ти кажа сбогом, а го правя!
Гордост е това!
Не искаш да си тръгваш, зная, ала правиш го, нали!
Гордост е това!
3. Сега съм наранена, сега си наранен,
но молиш се, че някой ден
ще кажем горд и горда бях, затова си тръгнах аз.
4. Затова от гордостта ще ни боли.
Моля се, помоли се и ти
някой ден да кажем...
Гордост бе това, моля те, ела
и със мене остани!

© Йовка Пенкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??